• Gjestgiveriet har sine aner helt tilbake til 1920, fra den tiden Swing og Charleston var høyeste mote. Her møttes sosieteten fra hovedstaden i et modent slaraffenliv med bading, seiling og flørting som de viktigste sysler. Gjestgiveriet har overlevd skiftende tider og fremstår nå i fullrenovert drakt. Men med atmosfæren intakt.

  • Som vår gjest blir du tatt vare på. Frisk sjøluft, måkeskrik og fiskeskøyter. Sov godt i gode senger, i hyggelige, maritime rom. Du våkner – kanskje starter du dagen med en frisk dukkert! Frokosten smaker alltid ekstra godt etter et salt morgenbad.Vi har 15 bekvemme dobbeltrom, med komfortable senger og delikate bad. Til og med balkong til alle værelsene.

  • Ferske reker og pils, bryggesleng blant fiskere og badegjester. Gjestgiveriet ligger i hjertet av Havna og tar pulsen på sommerlivet. Kjøkkenet benytter lokale råvarer av fisk og grønnsaker. Spis godt, nyt atmosfæren og la sansene dvele ved et særegent miljø.

Om oss

Nevlunghavn Gjestgiveri
Gjestgiveriet har sine aner helt tilbake til 1920, fra den tiden Swing og Charleston var høyeste mote. Her møttes sosieteten fra hovedstaden i et modent slaraffenliv med bading, seiling og flørting som de viktigste sysler.

Gjestgiveriet har overlevd skiftende tider og fremstår nå i fullrenovert drakt. Men med atmosfæren intakt.

Med Hjerterom
Som vår gjest blir du tatt vare på. Frisk sjøluft, måkeskrik og fiskeskøyter. Sov godt i gode senger, i hyggelige, maritime rom. Du våkner – kanskje starter du dagen med en frisk dukkert! Frokosten smaker alltid ekstra godt etter et salt morgenbad.Vi har 15 bekvemme dobbeltrom, med komfortable senger og delikate bad. 

Til og med balkong til alle værelsene.

Reker i Havna!
Ferske reker og pils, bryggesleng blant fiskere og badegjester. 
Gjestgiveriet ligger i hjertet av Havna og tar pulsen på sommerlivet. Kjøkkenet benytter lokale råvarer av fisk og grønnsaker. Spis godt, nyt atmosfæren og la sansene dvele ved et særegent miljø.

Booking

Klikk her for å kontakte oss.
Nevlunghavn Gjestgiveri
3296 Nevlunghavn
Tlf: 33 18 81 50

Åpningstider

Mandag og tirsdag STENGT
Onsdag t.o.m fredag 16.00 - 21:00
Lørdag 12.00 - 21:00
Søndag 12:00 - 18.00

E-post: booking@nevlunghavn-gjestgiveri.no | Tlf: 33 18 81 50 | © 2021 | CMS-løsning levert av Smartsoe Media AS